Korfbalvereniging T.F.S. (Troch Freonskip Sterk) is een bloeiende vereniging die sinds haar oprichting in 1946 niet meer weg te denken is uit Drachtstercompagnie. Iedereen van jong tot oud kan bij kv T.F.S. terecht om te korfballen. Kinderen vanaf 4 jaar maken al spelenderwijs kennis met korfbal door middel van de Kangoeroe Klup en nemen bijvoorbeeld deel aan welpen-evenementen.

Bij de oudere jeugd spelen wij in de competitie 2019-2020 met

- F-pupillen (5-7 jaar)

- D-pupillen (9-11 jaar)
- C-aspiranten (11-13 jaar)
- A-junioren (15-18 jaar)

En ook voor 18 jaar en ouder biedt kv T.F.S. alle mogelijkheid om te korfballen, zowel prestatiegericht als op recreatief niveau.

T.F.S. komt met drie seniorenteams uit in de wedstrijdkorfbal. Voor mensen die graag op een meer recreatieve wijze willen korfballen, is er ons Midweek-team. Dit team speelt op dinsdag-, woensdag- of donderdag avond.

 

Sportiviteit & Gezelligheid

Naast sportiviteit staat bij kv T.F.S. ook gezelligheid hoog in het vaandel. Er worden daarom ook veel andere activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De jeugd-activiteiten commissie (JAC) organiseert regelmatig activiteiten voor al onze jeugdleden en voor de oudere leden, vrijwilligers en supporters worden er activiteiten georganiseerd door het ferdivedaasjeferban.