Henk Bijker nieuwe trainer/coach TFS-DOW-WH

Met ingang van seizoen 2024-2025 is Henk Bijker uit Gorredijk de nieuwe hoofdtrainer voor de selectie van de samenwerkende verenigingen uit Drachtstercompagnie, Eastermar en Rottevalle. Bijker is momenteel met zowel het eerste als het tweede team van LDODK/Rinsma Fashion volop in de race voor de play-offs/landskampioenschap in de Korfbal League en respectievelijk reserve League.

Lees meer »

TDW op zoek naar nieuwe trainers

De samenwerkende verenigingen TFS, DOW en Wêz Handich gaan op zoek naar nieuwe trainers voor het seizoen 2024-2025. Eind december heeft de huidige staf aangegeven aan het laatste seizoen bezig te zijn.

Lees meer »

GRUTSK 2022

Aanstaande zaterdag wordt het presentatiemagazine "GRUTSK" uitgereikt. Deze bevat ontzettend mooie interviews met verenigingsmensen van TFS, DOW en Wêz Handich. De thuiswedstrijd tegen OKO/BIES wordt daarom ook omgedoopt tot de 'presentatiewedstrijd' waarbij we laten zien hoe mooi deze drie clubs samen zijn - voor, tijdens en na de wedstrijd! Zien we u daar?!

Lees meer »

Bestel online je clubkleding van TFS/DOW/WH

Vanaf nu is het mogelijk om in de digitale clubshop van de clubs je eigen kleding te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je inschietshirt bestellen, maar er is nog veel meer beschikbaar. Neem snel een kijkje in onze webshop: https://www.teamshop.nl/clubshops/korfbal-clubshop/kv-wez-handich/

Lees meer »

Kv TFS viert 75-jarig jubileum

Op zaterdag 11 juni viert korfbalvereniging TFS het 75-jarig jubileum. Dit feest wordt gevierd in en bij de nieuwe sportaccomodatie: MFC It Trefpunt in Drachtstercompagnie. De hele dag zijn er activiteiten voor jeugdleden, oud-leden en andere belangstellenden.

Lees meer »