TDW op zoek naar nieuwe trainers

Gepubliceerd op 9 januari 2024 om 21:53

De samenwerkende verenigingen TFS, DOW en Wêz Handich gaan op zoek naar nieuwe trainers voor het seizoen 2024-2025. Eind december heeft de huidige staf aangegeven aan het laatste seizoen bezig te zijn.

Hoofdtrainer Gert-Jan Olthuis heeft na twee seizoenen te kennen gegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Na het trainen en coachen van de junioren bij OKO/Bies heeft hij zich de afgelopen jaren als trainer bij TDW verder kunnen ontwikkelen. Ondanks dat het mooie en leerzame periode is geweest, voelt een nieuwe stap passend. Voor Harold Jellema komt er na drie seizoenen bij TDW ook een einde aan de samenwerking. Waar Jellema in het eerste jaar samen met Jan Jouke Flokstra en Sjouke Stoker de staf vormde, heeft hij de laatste twee jaar samengewerkt met Gert-Jan Olthuis en Gerard Plantinga. Plantinga heeft bij de besturen te kennen gegeven na dit seizoen ook te stoppen.

De besturen van de drie verenigingen danken de trainers voor hun inzet in de afgelopen jaren. De clubs gaan ondertussen op zoek naar invulling van de staf voor het nieuwe seizoen.