Winterfair 2020

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 21:00

Helaas heeft corona niet alleen de sportieve prestaties stil gelegd voor de sportverenigingen, maar ook alle nevenactiviteiten kunnen geen doorgang vinden. Om de risico’s van besmetting op corona te verkleinen hebben we besloten dit jaar geen winterfair te organiseren.

Om toch de donkere dagen door te komen willen wij van TFS jullie helpen om de gezellige kerstsfeer in huis te halen. Daarom gaan we wel kerststukjes maken en verkopen. We gaan de gemaakte kerststukken aanbieden via social media. Houd daarom de site van k.v. TFS (www.kvtfs.nl) in de gaten of bezoek onze facebook of instagram. Geen internet? Niet getreurd! Wij zijn ook telefonisch te bereiken.

De volgende manieren van kopen zijn een optie:

  1. Een Suprise Me bestelling plaatsen. Je geeft een bedrag en een kleur door en dan maken wij iets.
    (Jullie kunnen ook iemand anders laten verassen, wij bezorgen gratis in Drachtstercompagnie)
  2. Door een schaal of iets dergelijks in te leveren, dan maken wij daar een mooi stuk op.
  3. Door een afspraak te maken met ons, om langs te komen om een kerststuk uit te zoeken. Wij kunnen dan de stukken corona-proof laten zien.

En natuurlijk zijn onze beroemde kniepertjes (Nieuwjaars rolletjes) en droge worsten ook te bestellen!

Door een kerststukje te kopen, maak jij jezelf of een ander blij en steun je de korfbalvereniging in deze moeilijke tijd. Ons actie loopt van 25 november t/m 9 december. Na 9 december kan er geen bestelling meer geplaatst worden.

 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met:

Annemiek van der Meulen 06-31493205
Carin van der Mei 06-15417475
Jeannette Nijmeijer 06-26164628