Poiesz Jeugd Sponsor Actie - GESTOPT

Gepubliceerd op 20 maart 2020 om 08:00

UPDATE 20-3: JEUGD SPONSOR ACTIE STOPT PER DIRECT

Door het coronavirus stopt de Jeugd Sponsor Actie per direct. De Poiesz heeft besloten om iedere deelnemende vereniging 1000 euro te geven. Ook het Jeugd Sponsor Gala zal niet doorgaan. Alle Jeugd Sponosr aanbiedingen die in de folders staan, blijven gewoon geldig. U zult er alleen geen sponsormunten meer bij ontvangen.

 

WE DOEN WEER MEE MET DE POIESZ JEUGD SPONSOR ACTIE!

Steun korfbalvereniging TFS met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz Supermarkt in Ureterp. Kom je niet in Ureterp? Dan mag je de munten ook bij Annemiek of Carin (Feart 43) inleveren. Zij zorgt er dan voor dat de munten in onze koker komen. De actie loopt van 10 februari tot 5 april.

LET OP! Er mogen geen oude munten van voorgaande jaren worden ingeleverd. Hier wordt streng op gecontroleerd en mochten er oude munten in de koker zitten, dan kan dit leiden tot uitsluiting van deelname voor de komende jaren. Dit willen wij natuurlijk niet, dus graag alleen nieuwe munten.