TFS behoudt tweede plaats in zaalcompetitie

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 05:01

LEEK - Zaterdagavond stond de wedstrijd op het programma van de nummer 1 en de nummer 2 uit poule 3C. De wedstrijd werd beslist in het voordeel van de thuisploeg. Dit betekent dat er niks veranderd aan de stand op de ranglijst. Sparta blijft de nummer 1, TFS blijft volgen op plaats nummer 2.

Beide teams kwamen moeizaam op gang. Het duurde maar liefst zeven minuten tot de eerste bal door de korf ging. Vanaf hier gingen de beide teams gelijk op tot een stand van 5-5 met nog tien minuten in de eerste helft te gaan. Tegen de pauze aan werd er nog een aantal keren gescoord wat de ruststand op 9-6 bracht.

Na rust kwam Sparta erg goed uit de startblokken. TFS stond erbij en keek ernaar. Er kwam gelukkig een ommekeer waarbij de rollen weer volledig omkeerden: TFS wist zesmaal op rij te scoren. Helaas kwam TFS te laat weer op gang en kon de achterstand niet meer omgebogen worden. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 21-17.