Korfbaltoto

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 19:51

Doe ook mee aan de KORFBALTOTO - dé voorspelwedstrijd voor korfballers! 

Wat is het?

Kort gezegd: een voorspelwedstrijd voor korfballiefhebbers, waar bij deelnemers elke week voor tien wedstrijden een voorspelling wagen om zo punten te verdienen. De deelnemer die na een vooraf bepaald aantal speelronden de meeste punten heeft en zodoende bovenaan staat, mag zichzelf de "Totomaestro" noemen voor de rest van zijn leven! Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Welke wedstrijden?

Op welke wedstrijden een voorspelling gedaan kan worden, valt nu nog niet te zeggen. Maar het zal gaan om spannende, bekende en regionale wedstrijden. Denk aan: LDODK en DOS '46 op het hoogste niveau; het nabijgelegen TFS, De Pein, Quick '21 en Drachten. Hoe vergaat het de teams van onze eigen vereniging? En hoe eindigt de finale van de Korfbal League? De organisatoren zorgen ervoor dat er iedere week spannende wedstrijden worden uitgekozen!

 

Hoe kan ik meedoen?

Eltsenien is wolkom! Dat wil zeggen: iedereen, dus ook leden van andere verenigingen en niet-korfballers, mogen hun voorspellende gaven tentoonspreiden in de Korfbaltoto. Indien u wil meedoen aan de Korfbaltoto, kunt u zich hier inschrijven! Momenteel zijn er al rond de 50 deelnemers!

 

Vragen/opmerkingen

Indien u een vraag of een opmerking heeft en/of graag een praatje wil maken met de organisatoren, neem dan contact op via onderstaande manieren.

Henk van der Wijk - 06-30306178
Mark van der Wijk - 06-13794385

Of via de mail: toto@wezhandich.nl

Of kijk voor meer informatie op http://wezhandich.nl/wez-handich-korfbaltoto/