Kerststukjes online

Gepubliceerd op 26 november 2021 om 19:29

Ook dit jaar gaan de kerststukken van kv TFS weer online. 

Om toch de donkere dagen door te komen willen wij van TFS jullie helpen om de gezellige kerstsfeer in huis te halen. Door een kerststukje te kopen, maak jij jezelf of een ander blij en steun je de korfbalvereniging in deze moeilijke tijd. Onze actie loopt t/m 8 december, hierna kan er geen bestelling meer geplaatst worden.


De volgende manieren van kopen zijn een optie:

  1. Een Suprise Me bestelling plaatsen. Je geeft een bedrag en een kleur door en dan maken wij iets. Je kunt ook iemand anders laten verassen, wij bezorgen gratis in Drachtstercompagnie.
  2. Door een schaal of iets dergelijks in te leveren, dan maken wij daar een mooi stuk op.
  3. Door een afspraak te maken met ons, om langs te komen om een kerststuk uit te zoeken. Wij kunnen dan de stukken corona-proof laten zien.

En natuurlijk zijn onze beroemde kniepertjes (Nieuwjaars rolletjes) en droge worsten ook te bestellen! 

 

Hieronder staan enkele prachtige kerststukjes die gemaakt zijn en dus gekocht kunnen worden! Waar twee kerststukjes op staan geldt de laagste prijs voor één stuk, de hogere prijs voor beide stukken. Zie je iets leuks dat je wilt kopen? Geef dit door aan Annemiek van der Meulen (0631493205), Carin van der Mei (0615417475) of Jeannette Nijmeijer (0626164628).  Wees er snel bij want op=op.