Korfballers Flamingo's winnen van TFS

Gepubliceerd op 22 september 2020 om 11:41

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Afgelopen weekend speelde het vlaggenschip opnieuw op de ongebruikelijke zaterdagmiddag. De Flamingo's uit Buitenpost kwamen op bezoek op het nieuwe kunstgrasveld in De Kompenije. Afgelopen seizoen werd dit team nog verslagen. Dit seizoen staan er bij beide teams andere gezichten tussen de lijnen. Uiteindelijk waren de geel-roden de sterksten.

De gasten kwamen al snel op een 0-4 voorsprong voor de groenhemden iets terug konden doen. De Buitenposters bleven de eerste helft met scherp schieten. TFS kon nog terugkomen tot 6-9 maar in de laatste tien minuten van de eerste helft kon De Flamingo's de stand uitbreiden naar 6-16. De tweede helft kwam TFS beter in de wedstrijd en wist twaalf keer te scoren, bij De Flamingo's was de koek op en bleef de tweede helft steken op zes doelpunten. Uiteindelijk werd de eindstand hierdoor bepaald op 18-22 in het voordeel van de gasten.